Ze blijven maar doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe pedalen voor de iStomp daar bij Digitech. Wekelijk komen er nu nieuwe virtuale pedalen uit voor de iStomp en allemaal te koop voor een (introductie-)prijs van 0,79 euro.

Deze keer is het het ‘Vanishing Point’ effect. Het  Vanishing Point Modulated Delay e-pedal heeft het geluid van die high-end rack delays die de herhalingen licht moduleren als ze langzaam in de verte verdwijnen. Digitech Vanishing Point klinkt als een ‘chorus’ dat na een ‘Delay’ is geplaatst de werkelijkheid is anders. Bij de Vanishing Point worden namelijk alleen de herhalingen van de ‘Delay’ gemoduleerd en wordt je gitaargeluid niet aangepast.

Dit zijn de 4 regelbare knoppen:
DELAY – Pas je het delay mee aan van 20ms tot 2 seconds
REPEATS – Pas je het delay herhalingen mee aan
MOD – Hiermee regel je de hoeveelheid modulatie op de repeats
LEVEL – Hiermee regel je het output niveau van het effect

Prijs: 0,79 euro te koop via de Stomp Shop die je gratis kan downloaden via iTunes
Website: digitech.com/vanishing-point