Hij ziet er precies uit als zijn voorloper de MIKEY maar de MICKEY Digital is toch wezenlijk anders. Zo kan de MICKEY Digital wel gebruikt worden op de iPhone 4, iPhone 4S, de iPad, iPad 2 en de iPad (3de generatie).

Deze super kleine microfoon kan je overal meenemen en sluit je binnen een handomdraai aan op je favoriete iOS apparaat. De MICKEY Digital werkt met de meeste recording apps, heeft een aparte ingang voor een gitaar, microfoon of een andere bron met een line uitgang en heeft hij een Gain controle om het niveau van de bron die je wilt opnemen te regelen.

Dit kan handmatig of automatisch en betekent dus dat je de Blue Microphones Mikey Digital kan gebruiken om alle bronnen met een kwaliteit van 44.1 kHz, 16-bits (CD kwaliteit) op te nemen van een rustig gesprek tot death metal band alles is mogelijk met de MICKY Digital.

Prijs: ± 99,- euro
Website: bluemic.com/mikey_digital