Squier heeft een nieuwe signature bass op de markt gebracht en deze keer is de is de eer aan Chris Aiken van de Amerikaanse punk rock band Strung Out.

Squier Chris Aiken Signature Bass heeft het Strung Outs logo op de kop van de bas (klik op de afbeelding om deze te vergroten) en de handtekening van Chris Aiken op de achterkant. De pickguard is spiegelend en de body is uitgevoerd in Olympic White.

De esdoorn nek heeft 20 frets met witte ‘pearloid block’ inlays. De bas heeft een Single Split-Coil Pickup namelijk de Duncan Designed PB-105 Precision Bass pickup, een “HiMass” bridge met koperen saddles en maar 1 knop en dat is een chrome volume knop.

Check ook even de video hieronder waar Chris Aiken zelf op een nogal hysterische snelheid alles verteld over deze basgitaar.

Prijs: Was op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend
Website: fender.com/chris-aiken-precision-bass