Het Italiaanse bedrijf Proel dat allerlei verschillende producten maakt voor muzikanten en voor de pro audio hebben 3 nieuwe mixers op de markt gebracht in de Proel Mi Series namelijk de Mi6, Mi10 en Mi12 Mixers.

Proel Mi6 Mixer
De Proel Mi6 Mixer is een 6 kanaals mixer met 2 Mic/Line inputs met 2 bands EQ en Phantom Power en 2 Stereo inputs, een stereo hoofdtelefoon/Control Room output en een 2 track output. De Proel Mi6 Mixer is prima te gebruiken voor kleine live bands van 2 tot 4 personen en voor thuis of multimedia gebruik of in de oefenruimte.

Proel Mi10 Mixer
De Proel Mi10 Mixer is een 10 kanaals mixer met 2 Mic/Line inputs  met 3 bands EQ, Lo-Cu en Phantom Power en 4 Stereo inputs met balans en effect send, een stereo hoofdtelefoon/Control Room output en elektronische gebalanceerde Main Mix outputs. Ook heeft de  Proel Mi10 een Proel 24bit ProFex DSP digitaal effect met 256 presets, tap delay en een display. De Proel Mi10 Mixer is prima te gebruiken voor kleine live bands van 3 tot 5 personen en voor thuis of multimedia gebruik of in de oefenruimte.

Proel Mi12 Mixer
De Proel Mi12 Mixer is een 12 kanaals mixer met 4 Mic/Line inputs  met 3 bands EQ, Lo-Cut en Phantom Power en 4 Stereo inputs met balans, monitor en effect send, een stereo hoofdtelefoon/Control Room output en elektronische gebalanceerde Main Mix outputs met 45 mm faders. Ook de Proel Mi12 heeft een Proel 24bit ProFex DSP digitaal effect met 256 presets, tap delay en een display. De Proel Mi12 Mixer is prima te gebruiken voor kleine live bands van 3 tot 5 personen en voor thuis of multimedia gebruik of in de oefenruimte.

Prijzen: Waren op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend
 Website: proel.com/mi-series