Veel nieuws van Fender deze dagen gisteren hadden we de signature (bas)gitaren van Chris Shiflett en Nate Mendel van Foo Fighters en de Fender Vibro-King 20th Anniversary Edition en vandaag hebben de Fender George Benson GB Hot Rod Deluxe combo en de GB Hot Rod Deluxe 112 Enclosure (speaker cabinet) die Fender heeft ontwikkeld i.s.m. George Benson.

De GB Hot Rod Deluxe 40 Watt combo met een 12″ Jensen C12K 100-Watt 8 Ohm Speaker uitgevoerd in grijs/zwart vinyl, zilverkleurig speakerdoek, en het GB logo op de voorkant. De buizenversterker heeft 1 x 12AT7 + 2 x 12AT7buizen in de voorversterking en 2 x 6L6 buizen als Power Tubes. De GB Hot Rod Deluxe Combo heeft een Effects Loop, 2 Inputs, 3 kanalen (Normal, Drive and More Drive) en een spring reverb.

De GB Hot Rod Deluxe 112 Enclosure is zo vormgegeven dat hij precies past bij de GB Hot Rod Deluxe combo.

George is onwijs blij met zijn eigen Fender combo zoals je kunt zien in het onderstaande filmpje.

Meer foto’s van de combo kan je vinden helemaal onder dit artikel.

Prijs: Was op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend
Website: fender.com/gb-hot-rod-deluxe