Tascam lanceert de IXJ2, een nieuwe preamp voor iOS apparaten zoals de iPhone en iPad. Hierdoor kun je je favoriete microfoon of instrument op je iPhone/iPad aansluiten wat een veel betere geluidskwaliteit geeft als dat je gebruik maakt van de standaard aansluitingen op de iOS apparaat.

De IXJ2 preamp wordt aangesloten op de dock connector van je iOS apparaat waarna je er vervolgens twee mono of een stereo apparaat op kunt aansluiten. Het ingangsniveau kan met een speciale regelaar worden ingesteld, een extra led geeft aan of het signaal te hard binnenkomt. Een schakelbare limiteer voorkomt ongewenste pieken in je signaal tijdens opnames.

De Tascam IXJ2 wordt gevoed door het apparaat waar je hem op aan sluit, je hebt dus geen extra batterijen nodig. Middels een extra USB aansluiting kun je hem van stroom voorzien voor het geval je extreem lange opnames wilt maken. Een 2-sporen App, ‘Tascam PCM Recorder’ kan gratis in de App Store worden gedownload, zodat je direct aan de slag kunt!

(klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Prijs: 99,- euro
Website: tascam.eu/ixj2