op 27 juni schreven we echt een prachtig artikel (…) over de nieuwe Midtown Standard P-90 gitaren van Gibson. Mochten we je toen zo enthousiast hebben gemaakt dat je meteen naar de winkel bent gerend en er een hebben gekocht dan hebben we goed nieuws voor je want je kan er binnenkort ook een bijpassende basgitaar bij kopen namelijk de Gibson Midtown Standard Bass.

De Gibson Midtown Standard Bass wordt in 4 kleuren op de markt gebracht v.l.n.r. zie je de Vintage Sunburst, de Ebony, de Cherry en de Pelham Blue.

De Gibson Midtown Standard Bassen hebben een z.g.n. ‘Chambered Mahogany body’ met een solid Maple top en f-holes, een mahoniehouten neck, een Bound baked Maple fingerboard met acrylic dot inlays en krachtige TB Plus en vintage-style TB Minipickups in de nek en brug posities.

Een Nederlandse prijs was nog niet bekend bij het schrijven van dit artikel maar de eerder genoemde Midtown Standard P-90 gitaren hebben op de Gibson website ook een prijs van $ 1.999,- (msrp) en kosten in Nederland 999,- euro dus waarschijnlijk komen deze Gibson Midtown Standard Bass ook uit rond deze prijs.

Prijs: 1099,- euro
Website: gibson.com/Midtown-Standard-Bass