Voor iedereen die gek is op gitaren en racen hebben Schecter Guitar Research en Lotus Racing de handen in een geslagen om een limited editie gitaar te ontwerpen: de Schecter Solo 6 Standard Lotus AJR Custom.

De Lotus AJR Custom is gebaseerd op de Solo-6 Standard van Schecter Guitars en is speciaal gebouwd voor de 2012 American Le Mans Series. De vormgeving van de gitaar is weer gebaseerd op de Lotus Evora GT waardoor de Lotus AJR Custom gitaar zijn klassieke Lotus kleurstelling zwart en goud heeft en zijn rode details.

De Lotus AJR Custom heeft 22 Medium frets, een mahoniehouten body en Seymour Duncan Designed Blackjack HB-102b/HB-101n pickups. Als je de gitaar koop krijg je ‘m geleverd in een schitterende bijpassende Schecter koffer en krijg je er een Lotus AJR limited edition hat (zie foto’s hieronder) bij.

Wij hier op de redactie vinden dit een geweldige gitaar maar willen wel heel graag weten wat z’n verbruikt is bij normaal woonwerk verkeer…

Prijs: $1344.00 (alleen te bestellen via de lotusajr.com website)
Website: lotusajr.com/guitar