Het tonen van een speelkaart om te laten zien hoe groot iets is, is natuurlijk relatief want je weet namelijk niet hoe groot die speelkaart is. Met een beetje Photoshoppen maak ik zo een speelkaart van 1 bij 2 meter. Laten we er in dit geval maar voor het gemak van uitgaan dat dit een speelkaart van een normaal formaat is die naast de nieuwe Full Tube 1W Guitar Amplifier van Paler Musical Instruments staat en ons dus beseffen dat we het hier over een hele kleine gitaarversterker hebben.

De Peins heeft een vermogen van 1 Watt en past dus naadloos in het assortiment 1-5 Watt amps die de laatste tijd op de markt komen. De meeste van deze amps zijn hebbedingetjes maar de mensen bij Palmer hebben gewoon een 1 Watt buizenversterker gemaakt voor professioneel gebruik met een zeer redelijke prijs.

De Peins heeft een paar leuke extra’s zo heeft hij een ‘Simulated Output’ waarmee je de Peins rechtstreeks in je audio-interface kan inpluggen. De Peins heeft een ingebouwde Loadbox waardoor je geen speakers hoeft aan te sluiten (normaal mag je een buizenversterker nooit gebruiken zonder speakers aan te sluiten en voor een solid-state versterker is het ook niet echt goed).

Je kan een 8Ohm en een 16 Ohm speaker aansluiten op de Peins en kan je ‘m met de ‘Hi Z Output’ ook meteen aansluiten op de input van een andere versterker waardoor je de Peins kan gebruiken als pre-amp of zelfs op je pedalboard.

Wij gaan er alles aan doen om de Peins hier op de redactie te krijgen om er een review over te schrijven dus waarschijnlijk volgt er in de toekomst meer.

Prijs: 248,- euro (leverbaar vanaf eind november)
Website: palmer-germany.com/peins