Vandaag kregen we een mailtje van Jackson Guitars waarin ze een aantel nieuwe gitaren aankondigden. Op de afbeelding hierboven zie je v.l.n.r. de Mille Phobia King V, de Limited Edition KEXTMG Kelly,  de Limited Edition KEXMG Kelly,de JS2 Kelly Bird IV, de JS3 Kelly Bird IV, de PDX-2 Demmelition King V en de JS32RT Rhoads.

De Mille Phobia King V is de signature gitaar van Mille Petrozza (gitarist en zanger van de Duitse thrashmetal band Kreator) en is gebouwd naar de specificaties van Mille en heeft een EMG® 81 actieve humbucking pickup, 24 jumbo frets, een verzonken Floyd Rose Special brug en een speciale gig bag met embroidered Kreator logo.

Om deze Mille Phobia King V extra te promoten heeft Jackson Guitars speciaal voor deze gitaar een poster laten ontwerpen met een afbeelding van Mille Petrozza er op die mij doet twijfelen of Mille Petrozza, Will Ferrell en die drummer van de Red Hot Chilli Peppers niet een en dezelfde persoon zijn…

Kijk voor meer informatie op de Jackson Guitars website en klik op de afbeelding hierboven om deze te vergroten.