Jaaaaaa daar is er weer een! Nadat we vorige week al berichtte dat Acoustic Unplugged Simulator en Snake Charmer Tremelo te downloaden waren in de Stomp Shop app is er binnen een week al weer een nieuw virtueel pedaal toegevoegd aan de iStomp bibliotheek. Deze keer is het de Freeze Wah toegevoegd aan die bibliotheek..

De Freeze Wah is geen normale Wah Wah pedaal maar dat kan natuurlijk ook niet met de iStomp. Vaak heb je als gitarist op je Wah Wah een punt dat ligt tussen de pedaal helemaal dicht en pedaal helemaal omhoog dat je het mooiste vindt klinken. Als je dit geluid later weer probeert te krijgen is dat even zoeken en tijdens een live optreden zou het zo maar een kunnen zijn dat je door de zenuwen dat punt pas gevonden hebt als je solo bijna afgelopen is.

De Freeze Wah zorgt er voor dat je dit probleem nooit meer hebt. Je kan namelijk met de ‘Position’ knop precies dat punt in het Wah Wah geluid zoeken dat je mooi vindt, met de ‘Q knop’ pedaal je de ‘frequency bandwidth’ van de wah en met de ‘Boost’ knop kan je de hoeveelheid boost regelen die je wilt toevoegen.

Erg grappig dat het plaatje van de Freeze Wah 3 knoppen heeft en de iStomp 4…

Als je hier kan je het geluid van Freeze Wah beluisteren en op de website van Digitech kan je nog iets meer informatie vinden maar ook niet echt heel veel meer…

Prijs: 0,79 euro te koop via de Stomp Shop die je gratis kan downloaden via iTunes.
Website:
digitech.com/softwares/stomp-shop