Zelf kunnen we er helaas niet heen omdat we dan op de FeedBack MusicPlaza staan in Rotterdam maar op 29 september wordt in Veenendaal weer de Vintage Guitar Show gehouden. Op de Vintage Guitar Show die twee keer per jaar plaatsvindt in de Veenendaalhal Nijverheidslaan 8 in (ja je raadt het al) Veenendaal worden opvallende collecties getoond met daaronder een aantal zeer zeldzame gitaren. (Voor iedereen die net zo topografisch onderlegd is als ik Veenendaal ligt ongeveer in het midden tussen Utrecht en Arnhem).

Buiten de vintage collecties worden er soms ook nieuwere en/of handgemaakte instrumenten tentoongesteld, die vaak zeer scherp geprijsd zijn. Ook kan je er vintage versterkers, effecten en accessoires vinden en mag je als bezoeker een eigen gitaar meenemen (max. 1) om de (ruil)handel nog verder te stimuleren.

Ook zal weer de verkiezing zijn van de meest authentieke en mooie vintage gitaar en de meest bizarre gitaar van de show. De winnaars ontvangen de welbekende “NIEVERS CHALLENGE CUP”.

Meer informatie over de Vintage Guitar Show kan je vinden op de website vintageveenendaal.eu en ga je dan zien we graag jou foto’s van die dag in de mailbox van redactie@musicgear.nl verschijnen.