Thuis, in de muziekles, in de studio of backstage (vóór een optreden) is de Roland VT-12 van onschatbare waarde voor het oefenen en warmzingen. Via een reeks ingebouwde oefeningen voor zangstem helpt de VT-12 je niet alleen bij het warmzingen, maar ook tijdens het werken aan je toonvastheid.

De verlichte toonhoogtemeter toont continu de toonhoogte van je noten. Hij kan zelfs twee toonhoogtes tegelijk herkennen, wat je de mogelijkheid geeft om samen met een een andere zanger of zangeres aan duetten te werken. De VT-12 bevat zelfs referentiepartijen en de begeleidingen voor de stukken in het bijgeleverde boek van Berklee Press.

De Roland VT-12 biedt een combinatie van stemapparaat, recorder, metronoom en uitgebreide zangmethode. Via de VT-12 heb je toegang tot alle elementen voor het trainen van je stem. Voor instrumentalisten bestond dit type apparaat al een tijdje, maar de VT-12 is het eerste apparaat voor zangers en zangeressen!

De Roland VT12 wordt leverbaar in drie verschillende kleuren, zwart, oranje en blauw. Nu heb je nooit meer een excuus als je vals zingt!

Prijs Roland VT12: 199,-
Website: rolandce.com