Korg is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling van de keyboards en workstations. Met de PA600 ais een nieuwe generatie keyboards een feit.

Korg heeft voor de PA600 gebruik gemaakt van de Real eXperience klankbron die we ook kennen uit het PA3X topmodel. De nieuwe DNC techniek (Defined Nuance Control) zorgt voor nog realistischere en ‘live klinkende’ sounds.

De 360 interne ritmestijlen hebben elk drie intro/endings, vier variaties en vier fill-in/breaks. Daarnaast biedt de PA600 tien ‘Favorieten’ plaatsen en drie banken om eigen styles in op te slaan.

Met en intuïtieve display en een nieuwe zoekfunctie vindt je klanken en ritmes razendsnel. Gitaarspelen willen eigenlijk alle toetsenisten wel, vandaar dat de Gitaar-Mode verder is verbeterd en hij echt waanzinnig goede gitaarpartijen laat horen.

Het aantal interne geluiden is uitgebreid naar 950!, inclusief een Stereo Piano en GM2 sounds. Dit om te voorkomen dat je om de geluiden alleen ooit nog een andere keyboard zou willen. De speakers maken uiteindelijk het geluid, vandaar dat Korg niet minder dan 2x 15 watt heeft ingebouwd om de PA600 echt te laten knallen. We kunnen niet wachten tot hij in de winkel staat!

Prijs Korg PA600: 999,- euro (binnenkort leverbaar)
Website:
korg.com/Pa600