Onlangs schreven we op deze website over de Feedback MusicPlaza op 29 en 30 september 2012 bij Feedback op de Ceintuurbaan 191 in Rotterdam en twee mailtjes met de organisatie later staan wij er ook!

Super leuk natuurlijk want op die manier kunnen we onze gigantische groep vaste lezers (kuch, kuch) persoonlijk ontmoeten en boevendien natuurlijk keihard promotie maken voor onze website.

Nou begrijp ik dat alleen het feit dat wij er staan met een laptop, 2 rolup banners, een tafeltje met computer en een heleboel flyers al een reden is om beide dagen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op de Ceintuurbaan door te brengen maar er is nog veel meer!

Zaterdag 29 september
Zaterdag zie je aanstormend 15- jarig talent Demira Jansen, de Rotterdamse band Wolf in Loveland, Greg Koch, de uit Oostenrijk afkomstige Falco Luneau, DJ Lucien Foort en als afsluiter de Mega Mystery Act. (hou de site in de gaten!)  Het programma is aangepast bekijk het aangepaste programma hier

Zondag 30 september
Zondag zal Pure The Artist de aftrap verzorgen, gevolgd door Hollands No 1 drummer Oscar Kraal. Parson Brown staat voor Folk Rock Romanticism, uit Amsterdam niemand minder dan Singer Songwriter Chagall en als afsluiter Brownie Dutch die los gaat op de nieuwe Arturia Minibrute! Het programma is aangepast bekijk het aangepaste programma hier

Beide dagen staat de winkel in het teken van workshops, clinics en performances en diverse introducties van nieuwe apparatuur. Daarnaast zijn productspecialisten van een aantal grote merken aanwezig die je de oren van het hoofd mag vragen. Klik voor een totaal overzicht hier.

En dan is er ook nog de al eerder genoemde Garage Sale.

Dus ben je een beginnend muzikant of een doorgewinterde pro de Feedback MusicPlaza heeft voor iedereen wel te bieden en wij denken persoonlijk dat je alleen als je helemaal van top tot teen in het gips zit je een redelijk gegrond excuus hebt om er niet bij te zijn 29 en 30 september!