LD Systems presenteert de nieuwe generatie compacte geluidssystemen, LD Systems DAVE G3. Deze systemen zijn leverbaar met een 10″, 12″ en 15″ subwoofer, in vermogen oplopend van 350 Watt tot 700 Watt.

Een interne LECC DSP processor zorgt voor perfecte interne signaal- en vermogensverdeling om het systeem zo goed mogelijk te laten klinken. De DSP processor biedt een speciale geoptimaliseerde cross-over, gescheiden equalizer en limiteer voor de bas-, midden- en hoge tonen. De compressor zorgt voor maximale punch uit de subwoofer.

LD DAVE geluidssystemen zijn eenvoudig aan te sluiten en te bedienen waardoor ze voor een een veelvoud aan toepassingen geschikt zijn, van bandartiest, entertainer, tot geluidssysteem voor presentaties, multimedia toepassing, scholen of complete bands.

Als accessoire is per systeem een wielplank en bijpassende hoezen voor sub- en topspeakers leverbaar.

Prijzen:
LD Systems DAVE 10 G3 529,- euro
LD Systems DAVE 12 G3 749,- euro
LD Systems DAVE 15 G3 999,- euro
Importeur: Adam Hall
Meer informatie: www.adamhall.com
Leverbaar: half Oktober 2012