Ongeveer een jaar geleden is deze documentaire over de Wah Wah pedaal ‘Cry Baby: The Pedal The Rocks The World’ al uitgekomen maar ik had ‘m totaal gemist en misschien jullie ook dus ik zet ‘m toch nog maar even op MusicGear.nl.

In de film kan je een interview zien met de bedenker/uitvinder van de Cry Baby pedaal, Brad Plunket, en vele beroemde muzikanten die vertellen over de Cry Baby zoals o.a. Ben Fong-Torres, Eddie Van Halen, Slash, Buddy Guy, Art Thompson, Eddie Kramer, Kirk Hammett, Dweezil Zappa en Jim Dunlop.

Omdat de documentaire ‘Cry Baby: The Pedal The Rocks The World’ al een aantal keer in de prijzen is gevallen het afgelopen jaar kan je nu meedoen aan een wedstrijd op de Dunlop website (de producent van de Cry Baby Wah Wah  pedaal) waar ze 4 weken lang elke week een zeer bijzondere Cry Baby Wah Wah pedaal weggeven. Deze week is het de Andreas Kisser / Sepultura Signature Wah! Meer informatie kune je vinden op jimdunlop.com/contest/sepultura-cry-baby.