De vakantie is voorbij en waarschijnlijk heb je net als wij in je vrije tijd veel muziek gemaakt. Onze gitaren en het drumstel hier op de redactie staan nog steeds na te smeulen van de martelingen die ze de afgelopen maanden hebben moeten doorstaan.

Heeft jou gitaar of drumstel ook een APK nodig na het intensieve gebruik van de afgelopen maanden kom dat 15 september a.s. (dus dit weekend!) naar Peter Verspuij op de Pascalweg 157-159 Rotterdam Zuid en laat gratis je gitaar of drums nakijken.

Deze dag wordt je aangeboden door Peter Verspuy Muziekinstrumenten i.s.m. REMO drumvellen. De dag is als volgt ingedeeld:

Tijdens de Gitaar-APK van 10.00u tot 13.00u kan je terecht voor:
– Klein onderhoud aan je gitaar
– Gitaar stemmen
– Snaren vervangen
– Vastzetten output van je elektrische gitaar of basgitaar
– Mechanieken smeren, vervangen
– en andere kleine reparaties.

Let op! Benodigde materialen zijn zijn voor eigen rekening (snaren, mecahnieken, veren, etc) en kunnen ter plekke worden aangeschaft. Wanneer het werk redelijkerwijs niet meer op zaterdag kostenloos uitgevoerd kan worden, krijg je een op maat gemaakt advies mee over de te nemen stappen.

Tijdens de Drum-APK van 12.30u tot 15.30u kan je terecht voor:

Een specialist van REMO informeert en adviseert je en helpt je met het vervangen van je vellen, geeft advies over de klank en zorgt dat je drums perfect gestemd de winkel weer verlaten.

Benodigde materialen (vellen, dempmaterialen, spanners, spanschroeven) kunnen ter plekke worden aangeschaft.

Lees meer over de ‘Gratis APK voor je gitaar of drumstel’ actie op de website van peterverspuy.nl

Heb je zelf een muziekwinkel of werk je bij een muziekwinkel en heb je een leuke actie of een evenement in je winkel? Laat het ons dan weten op redactie@musicgear.nl en we besteden er graag aandacht aan.