Eerlijk gezegd ben ik zeer verbaasd over de constante stroom nieuwe virtuele pedalen die er gemaakt worden voor de Digitech iStomp. Ik had niet gedacht dat er maandelijks nieuwe pedalen aan de iStomp bibliotheek zouden worden toegevoegd maar ook deze maand weer twee (en voordelige) nieuwe pedalen, de Acoustic Unplugged Simulator en de Snake Charmer Tremelo. Beide zijn die ook weer te downloaden via de Stomp Shop app die je gratis kan downloaden voor je iPhone, iPod Touche en iPad. (gewoon even doen is leuk om te bekijken)

Acoustic Unplugged Simulator 0,79,- euro
Met dit pedaal verander je het geluid van je elektrische gitaar in het geluid van een akoestische gitaar. Dus bij je volgende optredens hoef je voortaan dus geen akoestische gitaar mee te slepen met je elektrische gitaar en dit pedaal heb je alles wat je nodig hebt.
De Acoustic Unplugged Simulator heeft ook een Lexicon Hall Reverb aan boord die het akoestische gitaar  geluid nog voller kan maken.

Snake Charmer Tremelo 0,79,- euro
De Tremolo is een volume modulatie effect dat al tientallen jaren geleden is uitgevonden en dat als eerste werd ingebouwd in Vintage amps. De Snake Charmer is een moderne versie van de tremelo die met zijn nieuwe functies de tremolo naar een nieuw niveau tilt. Zo heeft de Snake Charmer 3 verschillende waveforms om het tremolo geluid mee te fabriceren (Triangle, Sine en Square). Ook is er een ‘Spread’ knop ‘which gradually turns amplitude modulation into a writhing, panning frenzy’ nou dan weet je het wel…

Meer informatie over de Acoustic Unplugged Simulator en de Snake Charmer Tremelo kan je lezen door op de link te klikken.

De iStomp waar je deze pedalen op kan gebruiken kost rond de 150,- euro.