Paul Reed Smith maakt prachtige maar ook zeer prijzige gitaren en daarom heeft hij een meer betaalbare lijn in het leven geroepen de SE serie. In deze SE serie is de eerste 7 snarige PRS gitaar op de markt gekomen met de naam de SE Custom 24 7-String.

De Custom 24 gitaar is als basis genomen voor het ontwerp van deze gitaar en aan deze Custom 24 is een extra lage B snaar toegevoegd. Door deze lage B-snaar krijgt de bespeler van deze gitaar een extra hoeveelheid lage tonen die of je nou rock, jazz of metal speelt altijd kan gebruiken.

De Paul Reed Smith SE Custom 24 7-String heeft 24 frets, een SE HFS Treble Pickup en een SE Vintage Bass Pickup als bas pickup en is binnenkort verkrijgbaar in de kleuren Royal Blue en Vintage Sunburst.

Prijs: Op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend
Website: prsguitars.com/secustom7string