Eenvoudig, elegant en professioneel…

Eenvoudig in gebruik, overzichtelijk en modern design en studiokwaliteit audio, dat is waar in een paar woorden de Motu Track 16 voor staat. Laat je niet afschrikken door het formaat, Motu heeft meer dan voldoende I/O’s voorzien om zo’n beetje je hele homestudio te kunnen aansluiten.

Neem twee microfoons, twee gitaren, een keyboard, een soundmodule en acht optische kanalen tegelijk op! Vier sets chique ledmeters houden je constant op de hoogte van de verschillende ingangssignalen. De door Motu gebruikt ‘hybride’ technologie geeft je de mogelijkheid om de Motu track 16 op een Mac of PC, met USB of FireWire aan te sluiten. Natuurlijk ondersteunt hij Mac OS X en Windows 7 (en Vista) en is hij cross platform compatibile met alle studiosoftware via WDM, ASIo en Core Audio.

Om direct al je apparatuur te kunnen aansluiten wordt een breakout kabel meegeleverd met aansluitingen voor alle bovengenoemde apparaten. Heb je behoefte aan nog meer inputs? Sluit dan een optionele MOTU 8Pre aan op de optische ingang van de Motu Track 16 en breid op een eenvoudig manier het aantal analoge ingangen uit. En ben je niet in het bezit van Cubase, Sonar of ProTools, geen nood. Motu Track 16 wordt geleverd inclusief Audiodesk 3 workstation software voor mac OSX. Opnemen, editen, mixen en masteren.

Prijs: 712,-euro
Importeur: TMAudio
Website: motu.com/track16