Roland, BOSS en CakeWalk hebben een heleboel nieuwe producten aangekondigd die je allemaal op je gemak kunt bekijken op de website rolandconnect.com. Hieronder kun je een korte omschrijving zien van enkele van de nieuwe uitgebrachte producten. Klik op de afbeeldingen om meteen naar de productpagina op de Roland website te gaan. Helemaal onderaan dit artikel kan je nog een aantal productvideo’s van de INTEGRA-7,  Mobile ACMobile BA  en de DUO-CAPTURE EX bekijken.


De Roland INTEGRA-7 is een klankmodule waar echt bijna alles in zit. Deze SuperNATURAL-klankmodule bevat naast een pak nieuwe technologie en nieuwe verbeterde klanken ook een erg ruime selectie uit het “klankrepertoire” van de legendarische Roland SRX-bibliotheek.


De Roland Mobile AC en Mobile BA zijn beide kleine versterkertjes van 2 x 2,5 watt. De AC versie (zwart) is special voor het versterken van een akoestische gitaar (met Chorus, Reverb en Wide effects om diepte aan je geluid te geven) maar je kan er ook een microfoon op aansluiten en heeft een audio input. De Mobile BA (wit) is iets meer allround toe te passen zo kan je ‘m gebruiken voor het versterken van een microfoon, keyboard of een ander muziekinstrumenten met een line out of om het geluid van een computer, mp3 speler of cd speler te versterken. De Mobile BA heeft ook Reverb/Echo effects voor vocalen en Center Cancel function voor “minus one” (verwijderen van de stem uit de muziek) om mee te kunnen zingen met een nummer.


De Roland A-49 en A-88 MIDI Keyboard Controller hebben beide fullsize, de A-49 heeft 49 toetsen en de A-88 88 toetsen (had je niet verwacht he?) toetsen. Sluit je deze MIDI Keyboards aan op een computer dan krijgen ze hun stroom via de USB kabel dus heb je geen adaptor nodig.


De DUO-CAPTURE EX, is een van de meest complete compact USB audio-interfaces. De  DUO-CAPTURE EX is compatibel met Windows, Mac OS X en iOS.


De UM-ONE Mk2 is een compacte, handige, snelle en betaalbare USB–MIDI-interface, compatibel met zowel Mac als PC en kan bovendien ook op een iPad worden aangesloten.

Kijk voor de ander producten (o.a. SONAR X2 muziek productie software, DP90S Digitale Piano, DP90 Digital Piano, RP301R-WH Digital Piano, Piano Partner for iPadeBand JS-10 Audio Player with Guitar Effects) op de website rolandconnect.com.