Ben je op zoek naar meer variatie in je cajon-sound, ga dan eens aan de slag met de nieuwe cajon brushes van Schlagwerk! Deze nieuwe brushes zijn leverbaar in verschillende uitvoering waaronder het Matthias Philipzen Signature model. De handgrepen van deze brushes hebben een rubber coating waardoor niet bij het minste of geringste uit je handen glijden. Daarnaast biedt de coating ook extra bescherming voor het geval je met de greep tegen je cajon aan komt en je er niet gelijk putten in slaat!

 Schalgwerk heeft vier verschillende modellen uitgebracht waarvan de BRC04, de Martin Rottger’ versie wel de meest opvallende is. Als je hem ziet krijg je het gevoel direct je schoenen te gaan poetsen, ons advies, doe dat niet! Met deze brush kun je het volle oppervlak van de cajon gebruiken en een warme bassound maken.

Adviesprijzen:
BRC01 Matthias Philpzen Brush 25,95
BRC02 Black Crisp Brush 25,95
BRC03 Elastick Brush 22,95
BRC04 Martin Rottger Ronde Brush 14,90
Website: www.schlagwerk.com