Tegenwoordig zie komen er steeds meer hele compacte PA systemen op de markt. Eerder lieten we op MusicGear.nl al o.a. de compacte PA systemen van Bose de L1en van HK Audio de Lucas Nano 300 zien en nu is er de DLMSeries van Mackie.

De DLMSeries van Mackie bestaat uit 3 verschillende Powered Loudspeakers (DLM8, DLM12, DLM12S) die allemaal door een ultra efficiente Class-D versterker 2000 Watt kunnen leveren. De DLM8 doet dit met een 8 inch speaker en de DLM12 en de DLM12S met een 12 inch speaker. Het bijzondere van de speakers is dat ze gebruik maken van de Trusource technology en dat betekent (zoals je op de afbeelding hiernaast kan zien dat alle frequenties uit 1 speaker komen.

Op de achterkant van elke Powered Loudspeaker in de DLMSeries van Mackie zit een digitale mixer met alle functies die je nodig hebt om deze speakers professioneel te gebruiken. Zo heeft heeft hij twee kanalen die elk een 3 bands EQ hebben en 16 effecten waaronder reverb, chorus en delay. Ook heeft deze mixer een Multi-band feedback destroyer, zes speaker modes waarmee je het beste geluid kan instellen (DLM8 en DLM 12) en heb je een ingebouwd geheugen waarmee je 3 instellingen kan opslaan waardoor je als je vaker de apparatuur in de zelfde omgeving gebruikt met een druk op de knop je eerder opgeslagen instellingen kan oproepen.

Deze DLMSeries schijnt ook prima samen te kunnen werken met de Mackie DL1608 Mixer en daar schreven we ook al eerder over op MusicGear.nl.

Wil je nu meer weten over de DLMSeries 2000W Powered Loudspeakers van Mackie bekijk dan even het onderstaande Youtube filmpje of bekijk de speciale DLM Series pagina op de Mackie website. Op een of andere manier hebben ze bij Mackie het idee dat ze buiten dat ze heel erg mooie apparatuur maken ook zeer veel humor hebben want zoals je hieronder in het tweede filmpje kan zien hebben ze zich weer gestort op het produceren van een ‘komisch’ filmpje (let op de aanhalingstekens) net zoals ze hadden gedaan voor de Mackie DL1608 Mixer.

Prijs: n.n.b.
Website: mackie.com/products/dlmseries