Palmer MI Custom Made Cabinets
Het Duitse bedrijf Palmer Musical Instruments maakt al jaren allerlei producten voor gitaristen. Zo maken zij effectenpedalen, versterkers, speaker simulatoren en gitaar cabinets. Tot nu toe kon je alleen gitaar cabinets kopen die al waren voorzien van Eminence of Celestion speakers maar nu kan je de cabinets ook kopen zonder speakers zodat jezelf kan kiezen welke 10 inch of 12 inch speakers je in je speakerkast doet.

Er zijn de volgende speaker cabinets te koop:
1 x 10 inch (open achterkant)
1 x 12 inch (open achterkant)
2 x 12 inch (gesloten achterkant)
2 x 12 inch (open achterkant)
4 x 12 inch (gesloten achterkant)

Alle cabinets zijn helemaal compleet dus uitgevoerd in MDF en voorzien van een bekleding van imitatie leer voorzien van handgrepen en beschermhoeken. Aan de achterkant zit een connector plate waarop de kabels die naar de speakers lopen al zijn aangesloten. Het enige dat je eigenlijk hoeft te doen is de speakers aansluiten op de bedrading en de speakers met de cabinets meegeleverde schroeven te bevestigen en het cabinet op je versterker aan te sluiten en de sterren van de hemel te spelen, maar dat spreekt voor zich natuurlijk…

Prijs: 1 x 10 inch 110,- euro, 1 x 12 inch 118,- euro, 2 x 12 inch  (OA) 184,- euro, 2 x 12 inch  (GA) 178,- euro, 4 x 12 inch 285,- euro
Website: palmer-germany.com / adamhall.com