De nieuwe Stop Dreaming, Start Playing Affinity Series starter kids van Squier
Moest je vroeger nog een jaar lang kranten bezorgen om een gitaar te kunnen kopen tegenwoordig kan je met je verjaardagsgeld al een super leuke beginners gitaar  starterspakket van diverse merken met alles er op en er aan. Squier heeft 4 nieuwe starterspakket uitgebracht in de Stop Dreaming, Start Playing Affinity Series waardoor er nu voor elk budget wel een leuk starterpakket te koop is.

Affinity Series Strat with Fender Frontman 10G Amp
In dit pakket zit een Squier Affinity Series Stratocaster gitaar (zwart of Brown Sunburst) met een compacte 10-Watt Fender Frontman gitaarversterker en een tuner, gigbag, gitaarkabel, een gitaarpand, plectrums en een instructie DVD.

Affinity Series Strat HSS with Fender Frontman 15G Amp
In dit pakket zit een Squier Affinity Series Stratocaster HSS gitaar (Candy Apple Red of Brown Sunburst) met een compacte 15-Watt Fender Frontman gitaarversterker en een tuner, gigbag, gitaarkabel, een gitaarpand, plectrums en een instructie DVD.

Affinity Series Tele with Fender Frontman 15G Amp
In dit pakket zit een Squier Affinity Series Telecaster gitaar (Brown Sunburst of Butterscotch Blonde) met een compacte 15-Watt Fender Frontman gitaarversterker en een tuner, gigbag, gitaarkabel, een gitaarpand, plectrums en een instructie DVD.

Affinity Series Strat HHS with Fender G-DEC Junior Amp
In dit pakket zit een Squier Affinity Series Stratocaster HSS gitaar (Candy Apple Red of Brown Sunburst) met een zeer veelzijdige Fender G-DEC Junior amp gitaarversterker en een tuner, gigbag, een kabel, een gitaarpand, plectrums en een instructie DVD.

Meer informatie over al deze verschillende pakketten kan je vinden op de productpagina’s van de verschillende pakketten die je kunt zien door op de linkjes in de namen hierboven te klikken.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Prijs: Strat + Frontman 10G Amp 189,- euro,  HHS Strat + Frontman 10G Amp 229,- euro, Tele Frontman 15G Amp 229,- euro, Strat HHS  G-DEC Junior Amp 289,- euro
Website: Fender.com/Squier