Op donderdag 23 augustus 2012 komt de beroemde drummer Kenny Aronoff (John Mellencamp, The Smashing Pumpkins, Bob Seger, Melissa Etheridge, Jon Bon Jovi, Elton John, Bob Dylan, Rod Stewart, Alanis Morissette, The Rolling Stones , Lynyrd Skynyrd, Willie Nelson, Waylon Jennings, Avril Lavigne, John Fogerty, Joe Cocker, Mick Jagger, Alice Cooper, Meat Loaf, Bonnie Raitt, Ricky Martin, Santana, Trey Anastasio, Michelle Branch, en vele anderen) naar Feedback Rotterdam om vanaf 20:00 uur een workshop te geven met de Yamaha DTX drums als onderdeel van de Kenny Aronoff Workshop Tour 2012.

Kenny Aronoff is op dit moment op tournee met Chickenfoot en John Fogerty en in de afgelopen maanden breidde Kenny zijn set-up uit met Yamaha DTX componenten om een grotere verscheidenheid te krijgen in zijn geluid. “Ik gebruik deze tools om pro-actief te blijven. Ik ben blij met de apparatuur  en gebruik het ook live!” aldus Kenny over het gebruik van zijn Yamaha DTX elektronica in de studio.

Wil je naar deze inspirerende en muzikale avond en een inzicht krijgen in de wereld van Kenny Aronoff, waardevolle tips ontvangen en luisteren naar een fijne selectie van de hits uit zijn carriere? Ga dan snel (want het is natuurlijk al morgen) naar het de Feedback website en vul het inschrijfformulier in.

Prijs: Gratis (!)
Locatie: Feedback Rotterdam
Datum: 23-08-2012
Tijd: 20:00 uur