LD Systems is goed op dreef. Het afgelopen half jaar wordt het ene na het andere nieuwe product gelanceerd, en voorlopig lijkt dat nog niet te stoppen!

In oktober worden de nieuwe DJ-serie eindversterkers verwacht. Deze allround versterkers worden leverbaar in 2x 150 Watt, 2x 250 Watt en 2x 400 Watt vermogen. Ze zijn voorzien van professionele aansluitingen, XLR en jack gebalanceerde inputs, Speakon en schroefterminal voor de output. Deze eindversterkers zijn in te zetten voor iedere denkbare toepassing, of het nu gaat om een vaste of mobiele installatie. Een uitgebreid intern beveiligingscircuit zorgt ervoor dat het niet snel mis gaat als je even te hard draait of iets per ongeluk verkeerd aansluit.

O ja, niet geheel onbelangrijk, de prijzen. Die zijn onvoorstelbaar. Wij bij MusicGear moesten ook twee keer lezen voordat we het geloofden.

Prijs:
LD-DJ300 (2x 150 Watt) 149,-
LD-DJ500 (2x 250 Watt) 169,-
LD-DJ800 (2x 400 watt) 199,-
(Richtprijzen, onder voorbehoud)

Website: ld-systems.com 
Importeur: Adam Hall, Duitsland