Als je nou heel erg gek op je gitaar bent dan kun je er eens over denken om sierraden voor je instrument te kopen. Het bedrijf Silver Luthier uit Los Angeles, USA maakt namelijk bruggen, knoppen, stemknoppen en andere onderdelen van gitaren van zilver en voorzien van, de geijkte, doodshoofden of vlammen.

Goedkoop zijn de sierraden niet want een knopje kost maar liefst $ 295,- (± 240,- euro), de stemknoppen $ 130,- (± 105,- euro) per stuk en de bruggen maar liefst $ 1200,- (± 975,- euro).

Als je besluit aankopen te doen bij Silver Luthier dan moet je wel zorgen dat niet, zoals bij mij is gebeurd, je vriendin de zending in ontvangst neemt “Wel sierraden voor je gitaar kopen maar niet voor mij!?” was het laatste dat ze twee weken geleden tegen me zei en sinds die tijd slaap ik op de bank in de kamer…

Prijs: vanaf 105,- euro
Website: silverluthier.com