Jackson heeft 2 nieuwe bassen uitgebracht die zijn ontworpen samen met David Ellefson van de bassist Megadeath de JS2 Kelly Bird IV (de zwarte bas op de foto) en de JS3 Kelly Bird IV.

De JS2 Kelly Bird IV heeft een basswood body, 21 jumbo size fretten en Block Possition Inlays. Het fretboard is rozenhout en de nek van Rock Maple. De nek en de brug pickup zijn beiden Jackson Hi-Output Humbucking Bass Pickups en hij heeft 3 controle knoppen Volume (pickup 1), Volume (pick up 2) en Tone.

De JS3 Kelly Bird IV heeft ook een basswood body, 21 jumbo size fretten en Block Possition Inlays. Het fretboard is ook van rozenhout en de nek van Rock Maple. De nek en de brug pickup zijn net als bij de JS2 beiden Jackson Hi-Output Humbucking Bass Pickups en maar heeft hij 5 controle knoppen Volume en 3 bands EQ.

De beiden bassen zijn binnenkort leverbaar.

Prijs: Jackson JS2 Kelly Bird IV ± $ 400,-  Jackson JS3 Kelly Bird IV ± $ 500 NL prijzen waren bij het schrijven van dit artikel n.n.b.
Website: jacksonguitars.com