Lucas Nano 300 het nieuwe compacte PA systeem van HK Audio en is multifunctioneel inzetbaar. Of het nu om het versterken van spraak en muziek tijdens een bedrijfspresentatie gaat, achtergrondmuziek bij een evenement, een akoestisch optreden, versterking voor je digitale drumstel of een bandartiest. HK Audio Lucas Nano is er klaar voor. Een subwoofer voor de lage tonen met ingebouwde mengtafel, versterkers en 2 hele kleine mid hoog speakers zullen je doen verbazen.

Het complete systeem weegt nog geen 10 KG, laat zich eenvoudig transporteren en bedienen. Sluit je geluidsbronnen rechtstreeks aan op Lucas Nano 300. Als het ingebouwde mengpaneel niet genoeg aansluitingen heeft kan je er natuurlijk ook nog een groter mengpaneel op aansluiten. Voor presentaties en als muziekinstallatie voldoet de ingebouwde mixer perfect. Op de afbeelding hieronder zie je alle aansluitmogelijkheden. En als je een dubbele Lucas Nano set gebruikt kan je de 2e set aansturen vanuit het mengpaneel van Nano set 1.

Prijs: 599,- euro
Website: lucas-nano.com
Importeur: Wils Muziekimport