De fans van Kiss zijn volgens mij de fans die de meeste merchandise kopen van de band waar ze fan van zijn. Af en toe zie ik kamers en complete huizen voorbij komen op het internet vol posters, flipperkasten, platen, poppen, bekers, t-shirts, petjes en nog veel meer, het kan niet gek genoeg want laatst zag ik zelfs een Kiss doodskist.

Al die-hard Kiss fans kunnen weer hun spaarrekening gaan plunderen, hun auto verkopen of een tweede hypotheek gaan aanvragen want nu is er een Kiss item op de markt gekomen dat je als echte Kiss fan niet aan je neus voorbij kan laten gaan namelijk het Kiss Monsterbook.

Het Kiss Monsterbook is, volgens de website van dit boek dan, het grootste rock boek dat ooit gemaakt is. Dit enorme boek van ± 92 x 76 cm geeft een overzicht van 40 jaar Kiss Rock & Roll geschiedenis door middel van 127 mega grote foto’s.

Van het boek worden er totaal maar 1.000 gemaakt en de boeken worden genummerd en voorzien van handtekeningen van de leden van de band. Heb je eenmaal besloten om het Monster Kiss boek te kopen dan moet je nog één keuze maken en dat is welke voorkant je op je Kiss Monsterbook wilt er zijn namelijk 10 verschillende covers met van vlaggen van diverse landen.

Prijs: $4250,- (± 3500,- euro maar wel inclusief bezorgen…)
Website: kissmonsterbook.com 

Kiss Monster Book Promo from flawless media on Vimeo.