Zoals de naam doet vermoeden hebben deze nieuwe Alpha bekkens Paiste’s innovatieve ‘ColorSound’ coating en ieder bekken heeft negen zilverkleurige Tribal-S logo’s. met een speciale hamertechniek is het oppervlak van ieder bekken bewerkt waardoor hij een nog agressievere klank krijgt.

De Alpha Black’s zijn gemaakt van Paiste’s 2002 Bromns (CuSn8). Dankzij gebruik van dit materiaal komen deze zware en helder klinkende bekkens tot in de Metal stijlen tot hun recht. De 14″ Hyper Hats hebben bijvoorbeeld een zeer gearticuleerde stick-sound en wanneer ze licht open worden gespeeld gaan ze met gemak de battle aan met iedere gitaarversterker. Black Alpha Hyper bekkens zijn te gebruiken voor alle stijlen waar stevige en snelle drumpatronen de basis vormen.

Paiste Black Alpha Hyper bekkens worden leverbaar rond Oktober/November 2012.

Prijs: n.n.b
Importeur voor Nederland: PBmusic / pbmusic.nl
Website: paiste.com