De Les Paul Studio Limited 2012 lijkt op het eerste gezicht op een Les Paul zoals Gibson ze al sinds 1950 maakt maar deze Studio Limited 2012 heeft een heleboel extra’s. Zo heeft de Studio Limited 2012 Robot Guitar tuning, Chameleon Tone Technology en het Robot Interface Pack (RIP).

De Robot Guitar tuning geeft je de mogelijkheid om de gitaar met een draai aan de Master Control Knob in seconden automatisch in vele verschillende stemmingen te stemmen. Door middel van de Chameleon Tone Technology kan je uit de Studio Limited elk gewenste gitaar sound krijgen en met het Robot Interface Pack sluit je heel simpel je gitaar op je Apple of Windows computer aan.

De Les Paul Studio Limited 2012 van Gibson  is geen goedkope gitaar maar je krijgt voor dat geld wel een heel bijzonder instrument met eindeloze mogelijkheden en met een heleboel extra’s waaronder een koffer, het Robot Interface Pack, een adaptor, een stereo gitaarkabel, een firewire kabel en Guitar Rig en Ableton Live Lite software.

Prijs: 1999,-
Website: gibson.com