(klik op de afbeelding om deze te vergroten)

De Torpedo C.A.B. is een nieuwe product van de Franse firma Two Notes en is een Speaker-Cabinet Simulator in een Stompbox voor gitaar én bas. Je plaatst de Torpedo C.A.B. helemaal aan het na al je effecten. Je kan de  Torpedo C.A.B. rechtstreeks inpluggen op een mengtafel zoals je normaal ook een DI box gebruikt in een live of studio omgeving maar nu kan je dus ook nog gebruik maken van cabinet simulatie. Je kan de Torpedo C.A.B. ook gewoon aansluiten op een versterker of kan je een hoofdtelefoon inpluggen op de Torpedo C.A.B. zodat je in alle stilte kan spelen.

De Torpedo C.A.B. kan trouwens meer dan cabinet simulatie hij kan namelijk ook versterker en microfoon simulatie. Voor de versterker simulatie kan je gebruik maken van 4 buizen types namelijk de EL84, EL34, 6L6 en de KT88 en voor de microfoon simulatie kan je kiezen uit 8 verschillende microfoons.

Er zijn 33 verschillende gitaar speaker cabinets beschikbaar en 12 bas gitaar speaker cabinets. Voor de gitaar speaker cabinets kun je kiezen uit modellen van: Fender, Marshall, Mesa/Boogie, Peavey, VHT, Hughes & Kettner, VOX en HiWatt. Voor de basgitaar speaker cabinets kan je o.a. kiezen uit modellen van Ampeg, SWR, Mesa/Boogie, Eden, Markbass, AER, Vox en Hartke.

Prijs: 499,-
Website: two-notes.com