Shure ULX-D biedt een 24-bits/48 kHz digitale audio Premiumkwaliteit gecombineerd met spectrum-efficiënte en intelligente RF prestaties, welke beantwoordt aan de veeleisende behoeften voor installatie toepassingen.

ULX-D maakt gebruik van de Advanced Encryption Standard (AES-256) voor high-security toepassingen, welke zorgt voor een naadloze integratie in huidige media control systemen en maakt gebruik van nieuwste rechargeability technologie, die afkomstig zijn van Axient. ULXD4D (Dual) en ULXD4Q (Quad) ontvangers worden uitgerust met een uitgebreide set van functies, waaronder de High Density modus, Bodypack Frequency-Diversity en DANTE digitale audio-netwerken.

Specificaties van Shure ULX-D Wireless
– 24-bits / 48 kHz digitale audio levert ongelooflijk duidelijk en nauwkeurig registratie van de bron
– Breed frequentiebereik met egale respons voor uitstekende laag en transient respons
– 120 dB dynamisch bereik biedt uitstekende signaal-ruis prestaties
– Brede selectie van vertrouwde Shure microfoons

Adviesprijzen:
Shure ULX24E/SM58 1599,- euro
Shure ULXD24E/Beta58 1649,- euro
Shure ULXD24E/Beta87A 1799,- euro
Website: shure.nl