Numark iDJPro - DJController voor Apple iPad

(klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Maak je iPad klaar voor een potje serieus mixen met de Numark iDJ Pro! In combinatie met Algoriddim’s ‘Djay for iPad’ app (los verkrijgbaar) wordt je iPad ineens een volle dimensie uitgebreid en ben je klaar voor de ultieme DJ Experience! Klik je iPad in het dock van de iDJPro en je kunt direct starten met je eerste mix. Alle transportknoppen zijn voorzien van een achtergrond lampje waardoor ze, ook in een donkere omgeving, goed te zien zijn. De grote aluminium plateau’s geven je controle over al je tracks. Dankzij de draadloze mogelijkheden van de iPad heb je virtueel beschikking over  elke song die je maar wilt.

Maak verbinding met je cloud en pomp nieuwe nummers in een paar seconden tussen je mix! Naast een iPad kunnen ook gewone audio apparaten en een microfoon worden aangesloten. Heb je nog een stapel cd’s, of misschien veel vinyl, ook dan is deze Numark iDJPro een perfecte mixer voor je!

Adviesprijs: 479,- euro
Website: numark.com