Multi Sonus Audio introduceert een nieuwe lijn In-Ear oortelefoons onder de naam EarBombz. Deze hoge kwaliteit oortelefoons voldoen aan alle eisen die professionele eindgebruikers daar aan stellen. Alle modellen uit de serie zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en klinken weergaloos! Er zijn drie series leverbaar, A-Bombz, H-Bombz en de EB pro Bombz.

Naast In-ear monitor voor op het podium zijn ze ook uitermate geschikt voor combinatie met smartphones en mp3 spelers. Elk van de drie modellen is leverbaar in verschillende kleuren zodat je ze volledig kunt kiezen bij je persoonlijke stijl!

Adviesprijzen:
EarBombz A-Bombz 24,95 incl. BTW
EarBombz H-Bombz 39,95 incl. BTW
EarBombz EB Pro 79,95 incl. BTW (met inline microfoon)
Importeur: Adam Hall /adamhall.de 
Website: multisonusaudio.com