Peavey Vypyr Nano

(klik op de foto om in te zoomen)

Hij was al in januari 2012 gepresenteerd op de NAMM (en was er al een eerder versie in 2010 gepresenteerd) maar nu schijnt hij dan ook werkelijk binnenkort in de winkel te verkrijgbaar te zijn de Peavey Vypyr Nano. De Nano is de nieuwste en kleinste  telg in de toch al uitgebreide Peavey Vypyr familie.

De Vypyr Nano is klein, 25 x 25 x 25 cm, maar is groot in zijn mogelijkheden. Zo kan hij het geluid 11 verschillende versterker na bootsen (2  x clean, 2 x rock, 2 x overdrive, 2 x metal, 2 x lead en 1 x akoestisch) heeft hij een ingebouwde tuner, een 3 Band EQ en 10 verschillende effecten (chorus, wah, compression, compression/chorus, flanger, octaver, tremolo, rotary speaker, reverb en delay met tap tempo) waarmee je 35 verschillende effecten combinaties kan maken.

De Peavy Vypyr Nano heeft een Aux aansluiting om je iPod of andere MP3 speler of computer aan te sluiten, een microfoon ingang en een hoofdtelefoonaansluiting. De Peavy Vypyr Nano is te gebruiken op batterijen of op met stroom net met een adaptor.

Ik kan nergens vinden hoeveel Watt dit versterkertje heeft alleen dat hij een 8 inch speaker heeft maar daar kan je ook genoeg herrie uit halen om je huisgenoten horendol mee te maken…

Prijs: $299,- NL prijs n.n.b.
Website: peavey.com