James Neligan blijft aan de weg timmeren en lanceert een nieuwe serie akoestische gitaren met massieve top.

De ‘Deveron’ serie bestaat uit vijf modellen, allemaal uitgevoerd met een massief mahonie bovenblad. Er is keuze uit verschillende body vormen zoals Dreadnought, Auditorium of Parlor body. Hun chique uitstraling ontlenen ze aan hun zijdeglans lakafwerking en halfmatte stemknoppen.

Drie modellen uit de serie zijn tevens uitgerust met een FISHMAN ISYS 201 preamp, met onboard chromatische tuner, en een zadelelement. Om de klank maximaal tot zijn recht te laten komen heeft James Neligan gekozen voor luxe snaren, D’Addario EXP met extra coating! Als je alle specificaties bij elkaar op telt denk je bijna dat je aan de prijsklasse van een Martin of Taylor moet gaan denken, maar niets is minder waar. Je koopt al een James Neligan Deveron vanaf 237,- euro.

Prijzen:
James Neligan Dev-D 239,-
James Neligan Dev-A 237,-
James Neligan Dev-DCFI 323,-
James Neligan Dev-ACFI 321,-
James Neligan Dev-DFI 314,-

Importeur: EMDmusic
website: staggmusic.com