Met een Perfect Balance Pedaal ga je terug naar de basis. Bij alle moderne pedalen is er steeds meer aandacht besteed aan kracht en snelheid, terwijl de perfecte balans vergeten werd. Perfecte balans zou echter het uitgangspunt moeten zijn, vergelijkbaar met een perfect gebalanceerde drumstok. Bij dit bassdrumpedaal zorgt er dus voor dat de volledige kracht die je met je voet uitoefent terecht komt bij de klopper en zo minimaal mogelijk in het pedaal blijft ‘hangen’ door frictie, verkeerde balans, etc..

Naast de perfecte balans was voor JoJo Mayer ook de draagbaarheid en de makkelijke montage een speerpunt. Sonor heeft alle ideeën van JoJo Mayer weten te verwezenlijken in dit nieuwe Perfect Balance pedaal. Check de site voor alle mogelijkheden en speciale features www.jojopedal.com.

Adviesprijs: 269,- euro
Importeur: PBmusic pbmusic.nl
Meer informatie: jojopedal.com