RØDE Microphones heeft een wedstrijd uitgeschreven waar je mooie prijzen mee kunt winnen. Het enige wat je hoeft te doen is een filmpje te maken van maximaal 2 minuten waar een Røde microfoon subtiel en smaakvol in voor komt. Ben je klaar upload je filmpje dan naar Vimeo (zeg maar de smaakvolle en artistieke variant van YouTube) en schrijf je in voor de competitie op rodemic.com

Maak jij nou het allerbeste filmpje dan mag je een korte film maken in Hollywood over de winnaar van Røde Rocks Band Competition met de hulp van Philip Bloom (wie?) en Jason Wingrove (wie?). Nou mag dat volgens mij sowieso altijd een korte film maken in Hollywood maar nu gaat Røde dan ook nog je reiskosten en verblijf e.d. voor je betalen. Nou ben ik twee keer in LA geweest en dat vond ik veruit de meest waardeloze stad in de USA waar ik ooit geweest ben dus ik zou gaan voor de 2de en 3de prijs en die bestaan beide uit een hele berg Røde en Event apparatuur.

2de prijs 3de prijs

Hieronder staat een filmpje waarin Philip Bloom (wie?) op een best wel grappige manier de competitie uitlegt.