Na de succesvolle Jupiter80 lanceert Roland de Jupiter50 synthesizer op basis van SuperNATURAL klanksynthese. De Jupiter50 maakt gebruik van dezelfde klankbron als zijn grote broers heeft ook een 76-toetsen klavier. Qua formaat is hij net wat compacter als de Jupiter80 en daardoor een ideale synthesizer voor live spelende toetsenist die met topklanken het podium wil betoveren!

De Jupiter50 zit bomvol knoppen waardoor alle functies van het instrument snel en overzichtelijk zijn te bedienen. Hij biedt meer dan 1500(!) vernieuwende sounds met klanken afkomstig uit de klassieke SH-synthesizer, D50, JD800 en natuurlijk de Fantom modellen. je kunt zelfs de analoge sounds, door ze te combineren met een tweede SuperNATURAL klankbron, omtoveren tot complete nieuwe sounds.

De Jupiter50 heeft een audiorecorder waar je snel nieuwe idee mee op kunt nemen. Andersom kunnen ook WAV/MP3 bestanden, afkomstig van een computer, via de Jupiter worden afgespeeld. Hij is zelfs zo ingenieus ingericht dat je afgespeelde audiobestanden vanaf een stick samen met je eigen spel direct weer kunt opnemen! Het geheugen bestaat uit 128 registratieplaatsen en 2560 Live-Set geheugens, die handig in categorieën zijn onderverdeeld.

De Jupiter50 is vanaf nu te beluisteren en bewonderen bij je Roland dealer!

Klik op de foto hierboven om in te zoomen.

Prijs: 1995,- euro
Website: rolandce.com