Als het er echt op aan komt in je studio is wel het laatste wat je wilt onder je studiodesk op zoek gaan naar wat kabels om een andere monitorset aan te sluiten. Behringer heeft de oplossing voor je!

Met de Xenyx Control1USB blijf je voortaan gewoon in je stoel zitten en bedien je via dit apparaat je hele afluister setup. Met een druk op de knop bepaal je welke apparaat je wilt beluisteren, op welke monitorset je wilt afluisteren, een talkback functie, mastervolume en ga zo maar door!

De Xenyx Control1USB heeft 4 stereo inputs en 3 stereo monitor output, een talkback microfoon en een USB audio interface, handig als je veel (of alleen maar) met softwareinstrumenten werkt! Bespaar jezelf een hoop ergenis, een spaghetti aan kabels en leg alvast wat centen apart voor dit ‘Studio Communication Center’ zoals Behringer hem noemt. Nog even wachten, hij komt dit najaar!

Klik op de foto hierboven om in te zoomen.

Prijs: ± 180,- euro
Website: behringer.com