De nieuwe SoundCaddy van HK Audio is met recht het handigste en snelst opzetbare PA-systeem van dit moment. Het complete systeem bestaat uit een subwoofer waarin de mid/hoog speaker zit verborgen. Deze komt m.b.v. een gasveer omhoog zodra je er op drukt. Sluit vervolgens je apparatuur aan op de mixer, aan de de achterzijde van de subwoofer, en spelen maar!

De HK Audio SoundCaddy One is gemaakt op basis van een linesource array principe waarbij de het geluid verder draagt dan bij een conventioneel systeem. Het grote voordeel is dat je het systeem niet hard hoeft te zetten om op enige afstand ook nog een goed en gebalanceerd geluid te hebben, daar zorgt de ‘line source’ opbouw van de subwoofer en mid/hoog speaker voor.

Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid door op de ‘slave’ uitgang een volgend SoundCaddy One aan te sluiten. Op deze manier kun je heel flexibel zijn in het aanpassen van het systeem naar de gewenste toepassing.

Specificaties van de HK Audio SoundCaddy One:
– 600 Watt (class D) versterker
– Ingebouwde 4-kanaals mixer
– Subwoofer met 3x 6″ speaker
– Mid/Hoog speaker met 6x 3,5″ speaker
– Topspeaker intern bekabeld vanuit de subwoofer
– Trolley met wielen onderaan de subwoofer
– Geleverd inclusief luxe beschermende hoes

Spreek je nou nog een beetje Duits bekijk dan even de uitleg van de Sound Caddy One in het filmpje hieronder.

Prijs: 1995,-euro
Importeur: Wils Muziekimport – Roosendaal
website: soundcaddy.nl