Voor iedereen die niet op z’n gehoor kan stemmen maar een stemapparaat nodig heeft om zijn snaren van zijn gitaar, basgitaar, ukulele enz. te stemmen en een iPhone, iPad of iPod Touch bezit, heeft MusicGear.nl vandaag een handige tip: Klik even op de link hieronder en download vandaag en morgen (20 en 21 juli 2012) de insTuner app helemaal GRATIS uit iTunes. Vanaf de 22 juli 2012 wordt hij namelijk 19,99 euro waarschijnlijk iets van 0,79. Dat is ook natuurlijk niet veel maar gratis is toch leuker in deze crisistijden.

De insTuner heb ik ook gedownload maar ik heb nog niet echt kunnen testen hoe goed hij is want ik wilde het nieuws met jullie zo snel mogelijk delen. Maar ik heb er  alle vertrouwen in dat het wat is want zoals je kunt hoeren in het onderstaande filmpje kan je er zelfs een tuinhark mee stemmen…

Prijs: Gratis (t/m 21 juli 2012) Wat de prijs daarna wordt is nog niet bekend
Website: itunes.apple.com