Het is al een paar maanden onrustig bij M-Audio maar dat heeft ze er niet van weerhouden om ongestoord nieuwe producten te blijven ontwikkelen en lanceren. Dit wordt het mooiste geïllustreerd door de nieuwe M-Audio Axiom AIR USB controller keyboards die onlangs werden geïntroduceerd.

De serie Axiom AIR bestaat uit de AIR Mini 32, een compacte controller met 32 mini-formaat toetsen en de AIR25, AIR49 en AIR61 met vol-formaat toetsen.

De Axiom AIR Mini 32 heeft 32 aanslaggevoelige mini-toetsen, 8 triggerpads, 8 controllerknoppen, toewijsbare knoppen en transport-regelaars. Voor het koppelen van controllers aan DAW software heeft M-Audio ‘HyperControl’ technologie ontwikkeld waardoor de controllers van het apparaat automatisch worden gekoppeld aan parameters in de aangesloten DAW software.

De AIR25/49 en 61 zijn uitgevoerd met aanslag gevoelige toetsen in standaard formaat, drum/triggerpads met achtergrondlampje, controllerknoppen en (AIR49/61) 9 faders waar iedere gewenste parameter aan is toe te wijzen.

Alle Axiom AIR controllers gaan geleverd worden inclusief ‘Ignite’ software. Deze software is gemaakt om je inspiratie te prikkelen en je op een bijna ‘organische’ manier songs te laten opnemen. Je hoeft dus geen raketgeleerde te zijn om hier direct mee aan de slag te kunnen gaan!

Prijs: n.n.b.
Website: m-audio.com