Je kan me veel wijs maken maar niet dat Gibson een signature gitaar Flying V van Grace Potter heeft uitgebracht omdat ze zo geweldige gitarist is. Nee volgens mij heeft het alles te maken met het feit dat mevrouw Grace Potter gewoon best wel een lekker wijf is (zie foto1, foto2 en foto3). Die gasten van Gibson hebben gewoon gedacht: “We gaan een Grace Potter Signature gitaar uitbrengen, komt ze hier een paar keer langs, keertje lunchen, keertje of drie uit eten, gezellig”

Ik vraag me toch altijd af wie signature gitaren kopen want ik kan me niet voorstellen dat Slash een signature gitaar van een andere artiest zou kopen, dus wat zegt dat over mensen die dat wel doen en wie koopt in hemelsnaam een nogal zeer prijzige gitaar van iemand, Grace Potter, die lekker kan spelen maar ook niet veel meer dan dat.

Ondanks alles is de Gibson Grace Potter Signature Flying V  wel een mooie gitaar met twee BurstBucker Pro pickups, is de mahonie houten body ‘Nocturnal Brown’ en krijg je er ook nog een mooie bijpassende Flying V gitaarkoffer bij.

Prijs: 999,- euro
Website: gibson.com