Blackstar Amplification presenteerde op de Summer NAMM hun eerste signature amp. Deze signature amp, de Blackfire 200, is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Gus G. (die je misschien wel kent van Ozzy Osbourn en Fire Wind) waardoor de Blackfire 200, volgens Blackstar, de ultime heavy metal amp is geworden.

De Blackfire 200 is gebaseerd op de Series One 200 amp van Blackstar en heeft vier kanalen. De Blackfire 200 is, de naam zegt het als, 200 watt buizenversterker met 4xECC83, 1xECC82, 4xKT88 buizen. De Blackfire 200 heeft een ‘Clean’ kanaal (met Warm en Bright mode), een ‘Crunch’ kanaal (met Crunch en Super Crunch mode, en een ‘Fire’ en ‘Fury’ die zijn gemaakt in samenwerking met Gus G.

De Blackfire 200 heeft een speciaal uiterlijk zo krijg je een ‘brushed aluminium’ voorpaneel compleet met ‘Evil G’ logo en een Blackstar logo van geborsteld metaal. Ook krijg je bij de Blackfire 200 een getekend certificaat, een ‘Evil G’ sleutelhanger, trading card en plectrum (kan het nog kinderachtiger?), een stofhoes en de Firewind CD ‘Few Against Many’.

Prijs: n.n.b.
Website: Blackstar.com