Of je nu het podium op wilt, thuis wilt oefenen of een koor wilt begeleiden – met de draagbare ES7 koop je een multifunctionele digitale piano die zich overal thuis voelt. Deze nieuwe digitale piano heeft een Responsive Hammer II klaviermechaniek en Ivory Touch toetsoppervlak wat voor een unieke speelervaring zorgt. Dit alles is natuurlijk te danken aan meer dan 85 jaar ervaring die Kawai heeft in het bouwen van vleugels en piano’s.

Kawai heeft voor de ES7 ‘Progressive Harmonic Imaging’ sound technologie ontwikkeld waarmee ze de klank van hun met de hand gemaakte concertvleugel digitaal kunnen reproduceren. Daarbij beschikt de ES7 over compleet nieuwe galm- en resonantie-effecten die de klank ruimtelijker en nog authentieker laat worden. Met de functie ‘Virtual Technician’ kunt je de pianoklank naar eigen smaak aanpassen.

Natuurlijk zijn er meer geluiden in de Kawai ES7 te vinden zoals bijvoorbeeld E-Piano, Hammond- of kerkorgel, strijkers en koor. Op de USB poort kan direct een usb-stick worden aangesloten waar het pianospel digitaal, in wav of mp3 formaat, digitaal wordt opgeslagen.

De Kawai ES7 wordt geleverd als draagbare piano, het onderstel en de pedalenunit (zoals afgebeeld) zijn optioneel leverbaar. De Kawai ES7 wordt leverbaar in zwart of wit.

Richtprijzen:
Kawai ES7 1490,- euro
Onderstel 149,-  euro
Pedalenunit 139,-  euro
Website: kawai.nl